• Masterclasses door professionals

   

  Marketing en Creatieve Strategie

  Creatief Strateeg Arjan van Woensel

  Creatief Strateeg Arjan van Woensel

   

   

   

   

   

   

   Arjan van Woensel  beschrijft zichzelf als “ Award-winning Creative Entrepreneur, self-proclaimed magazine fetishist, tech aficionado and kick-ass designer”
  Arjan was Senior Art Director  bij toonaangevende buro’s als Ogilvy, TBWA en Lowe.  Omdat hij, net als jullie,  liever zelfstandig wil zijn  begon hij met 3 vrienden het meer dan succesvolle buro Doom&Dickson. Verfrissende missie van Doom&Dickson is ” Only dead fish swim with the flow” Na verkoop van zijn aandeel ging hij, nog geen 40 jaar oud,  pensioneren,  en keek vanuit zijn hangmat in Nieuw Zeeland uit over de  grote  oceaan.  Toch  begon het weer te kriebelen. Arjan zette een nieuw bedrijf op, Cone Kings, gezond ijs met extra vitaminen. Er volgde nog een startup, BBQCanvas. Inspirerende hoezen voor over je BBQ.

  “Geefknop”  give.it  is zijn laatste startup.  Een paar weken geleden pas gelanceerd en er is al interesse uit de VS, maar ook in NL vanuit partijen als Gall&Gall, De Bijenkorf, HEMA etc.

   Sinds kort  kiest  Arjan er  voor om zowel in Nederland en in Nieuw Zeeland actief te willen zijn, werken en wonen. Hij is nu in Nederland en daarom kan hij ons  nu als “Brand” en “Strategy” specialist  deelgenoot maken van zijn grote ervaring en  blijvende inspiratie.

   

  Gebruik van Beeldtaal

  Episch college over de praktische en efficiente inzet van je camera  door filmmaker Robert Weijs

  Filmmaker Robert Weijs

  Filmmaker Robert Weijs

   

   

   

   

   

   

   

  Van story naar film

  Een college over regie door Maarten van der Burg

  regisseur Maarten van der Burg

  regisseur Maarten van der Burg

   

  Maarten is begenadigd met vele kwaliteiten. Twee daarvan, filmprofessional en docent maken hem de droomverteller van deze crashcourse filmmaken. Vertellende neemt hij je mee op een filmische reis en door kleine speelse oefeningen ben je drie uur later een schat aan kennis en inspiratie rijker. Scriptfactory

   

   

   

   

   

  Pre production

  Filmmaakster Mary Benjamins

  multimediastrateeg Chris Boven

  ” Think first, act better” is de essentie van pre production. Een Inspirerend college over de essentie van Filmorganisatie.  Goed voorbereiden en duidelijke communicatie  zijn de pijlers van iedere succesvolle productie.

  Bij het opleveren van het produktie boek krijg je advies en inspiratie van mediastrateeg  Chris Boven. Na een carrière als docent in het basis- en voortgezet onderwijs heeft Chris besloten onderwijs en multimedia te combineren en in deze hoedanigheid heeft hij o.a. gewerkt als program manager van het MediaLAB aan de HvA en als voorzitter van Stichting Weet Wat Je Ziet. Thans is hij  werkzaam als script en productie consultant  en als multimediastrateeg in de audiovisuele en sociale media bij zijn eigen bedrijf Boven en Boven.

   

  Masterclass Simpel Film
  Jan Scholte, filmmaker

  Jan Scholte, filmmaker

  Praktisch film College door regisseur  Jan Scholte. Bassale techniek en instellingen  voor camera, geluid en licht plus het verwerken van andere beeld of geluidsbronnen in je materiaal. In 3 uur ready to shoot, volgens het “mean and lean”  principe in combinatie met de” Keep it Simple  Stupid” filosofie

   

   

   

   

  Camera en montage

  Cameraman en editor Hugo van der Meer

  Cameraman en editor Hugo van der Meer

  Audiovisueel Ontwerper, Hugo van der Meer,  maakt commercials en films met zijn bedrijf Keyframe Productions.

  Voor ons geeft hij de workshop editing. Hij kan alles, en kan het ook goed uitleggen. Ofwel, Hugo is de  Maria Montesori van het monteren, hij leert ons het zelf te doen.

  Zijn bedrijf Keyframe Productions produceert films voor jonge eigentijdse Art-directors met goede ideeën die opzoek zijn naar “lean and mean” geproduceerde commercials voor op tv en nieuwe media. Camera, Editing en  verzorgd ook gehele Producties. Van script tot eind product. Keyframeproductions.nl


   

   

  Cameraman en editor Joris van den Bos

  Cameraman en editor Joris van den Bos

  Algemene assistentie

  Nadat hij in 2009 was afgestudeerd bij Jan Scholte met de productie van een wervelende projectie op de voorgevel van het Singelgrachtgebouw waarbij
  hij onder andere de making-of  van de productie verzorgde is Joris van den Bos (bijnaam “Van der Knoppen”) gaan werken voor de studentenzender campus tv om
  zijn vaardigheden op het gebied van camera en montage verder te verfijnen. Momenteel loopt hij stage bij het bedrijf engagetv dat zich specialiseert in meercamera-producties.

  Ondertussen is hij elk half jaar blijven assisteren bij 30 Seconds of Sales en heeft zich ontwikkeld tot een bijna onmisbare assistent die o.a. helpt bij de lessen ‘simple film’ en montage.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *